Barion Pixel

Adományvásár és átvétel

hétfő, szerda, szombat: 8.00-12.00
Miskolc, Fazekas utca 9-11.

Adományok átvétele

szerda: 12.00-16.00
Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky u. 33/b

Elárulunk egy “belső” titkot. Minden nagyobb gyűjtés előtt, amikor már nagyjából körvonalazódtak az elképzelések, mi, szervezők és önkéntesek, megtesszük tétjeinket. Ki optimistábban, ki óvatosabban, de mindannyian felírunk egy számot egy papírra. Mint kiderült, ez alkalommal igen óvatosak voltunk, a mostani akciónk minden elképzelésünket felülmúlta: a mai napon 10.537.025 forintot adtunk át Krisztián családjának, hozzájárulva súlyos betegsége gyógykezeléséhez.

Baka Krisztián, az édesapa, a tiszaújvárosi tűzoltóság ma szolgálatban lévő C csoportjának beosztott tűzoltója kollégái körében vette át – egyelőre jelképesen – a rengeteg önzetlen felajánlásnak, a jótékonysági futáson megjelent ezer embernek, a mezekre érkezett liciteknek köszönhetően összegyűlt összeget.

És akkor a számok:

100 napig tartó gyűjtés;

594 átutalással és a különböző rendezvényeken kihelyezett adománygyűjtő ládáinkban összegyűlt 5 686 255 forint;

38 darab licitre bocsájtott sport ereklye, mezek és sportfelszerelések 1.620.000 forint bevétel a liciten;

több mint 1000 futó az április 22-i tiszaújvárosi jótékonysági futáson melynek teljes bevétele 3.230.770 forint ;

70 cég több mint 100 darab tombolatárgy felajánlása;

Nagyon boldogok vagyunk, hogy segíthettünk, köszönjük mindazok bizalmát, akik részesei voltak ennek a sikertörténetnek! Szívből drukkolunk Krisztiánnak a gyógyulásához, reméljük, sikerül megtalálni azt a gyógymódot, amellyel minél teljesebb életet élhet ez a kicsi fiú.

A Supersum Alapítvány hálás köszönetét fejezi ki a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságnak és a tiszaújvárosi tűzoltóknak; a sport ereklyéket felajánló kiváló sportolóknak, klubcsapatoknak és sportszövetségeknek; Tiszaújváros önkormányzatának és a Derkovits Művelődési Központnak a jótékonysági futás lebonyolításáért; mindazon cégeknek, akik tombolafelajánlással járultak hozzá a futás résztvevőinek megajándékozásához; és nem utolsósorban önkénteseinknek, akik segítettek elérni a célunkat.

Köszönjük! 

Gyógyulj meg, Krisztián!❤️