Barion Pixel

Adományvásár és átvétel

hétfő, szerda, szombat: 8.00-12.00
Miskolc, Fazekas utca 9-11.

Adományok átvétele

szerda: 12.00-16.00
Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky u. 33/b

Hatalmas mérföldkő a Supersum Alapítvány életében, hogy bekerültünk az idei Civil Díj 2023 várományosai közé, a Legsikeresebb Adománygyűjtés kategóriában. Büszkék vagyunk rá, hogy tavaly szeptemberi megmozdulásunk elnyerte a szakmai zsűri tetszését, és egy országos rendezvényen is bemutatkozhattunk, megmutathattuk munkánkat.

Tavalyi – talán legnagyobb – akciónk, a szeptemberben megrendezett jótékonysági futás Jankáért nyerte el a szakmai zsűri tetszését és jutott döntőbe. Nagyon boldogok vagyunk, hogy a kis Janka fejlesztését elősegítő anyagi támogatást rajtatok, támogatóinkon keresztül elő tudtuk teremteni és esélyt adhattunk neki egy teljesebb életre – azóta is nyomon követjük fejlődését. Az pedig, hogy egy országos pályázaton is figyelmet kapott a mi sikertörténetünk, az ő története, már csak hab a tortán.

A Civil Díjat a NIOK Alapítvány – Nonprofit.hu azzal a céllal hozta létre, hogy felhívja a figyelmet azokra a civil kezdeményezésekre, amelyek kiemelkedő eredményeket értek el, összefogást generáltak, változást indítottak el, különösen innovatívak, vagy jó példával szolgálnak a többi civil szervezet számára, és a díjazással ismertséget és elismertséget adjon nekik. Hatalmas megtiszteltetés már maga a jelölés is, szívből gratulálunk a kategória másik két döntősének, az Anyák az Anyákért Alapítványnak és a BÁZIS Addiktológiai Szolgálat – Pècs.