Barion Pixel

Adományvásár és átvétel

hétfő, szerda, szombat: 8.00-12.00
Miskolc, Fazekas utca 9-11.

Adományok átvétele

szerda: 12.00-16.00
Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky u. 33/b

Több, mint 1000 ember vett részt Tiszaújvárosban, a Biztonság Napja rendezvény keretein belül megrendezett 3. Supersum Jótékonysági futáson.

Kedvezményezettünk ifjabb Baka Krisztián, egy tiszaújvárosi tűzoltó két és fél éves kisfia, aki egészségesen jött a világra, azonban nyolc hónapos korában agyhártyagyulladással kórházba került, majd kómába esett. Mire legyőzte a fertőzést és magához tért, elveszítette a látását, a hallását, a mozgása pedig súlyosan sérült. Az édesapa bajtársai egyként fogtak össze, hogy a család nehéz helyzetén némiképp enyhíteni tudjanak. Megkeresésükre azonnal igent mondtunk, és a harmadik jótékonysági futáson ezúttal Krisztiánkáért róttuk a métereket.

Több mint ezren regisztráltak a helyszínen, valamint több száz online regisztráció is érkezett. A tömeg egy emberként indult el teljesíteni a 2023 méteres távot a kitűzött célért, hogy részesévé váljunk Krisztián gyógykezeléséhez szükséges költségek előteremtéséhez.

A gyűjtés még április végéig tart, az összegyűjtött pénzt a Supersum Alapítvány május elején fogja átadni a család részére.

Hálásan köszönjük minden segítőnknek, támogatóknak, szponzoroknak, hogy azonnal mellénk álltak és felajánlásaikkal és áldozatos munkájukkal hozzájárultak a rendezvény sikeres lebonyolításához. Természetesen az adomány átadásáról is be fogunk számolni.

Fotók: Dojcsák Dávid, Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság