Barion Pixel

Adományvásár és átvétel

hétfő, szerda, szombat: 8.00-12.00
Miskolc, Fazekas utca 9-11.

Adományok átvétele

szerda: 12.00-16.00
Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky u. 33/b

Két éves álmunk vált valóra szerdán! A Miskolci Éltes Mátyás Óvoda, Általános Iskola Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Tüskevár Tagiskolájának nem csak a Mikulás hozott ajándékot. Ebben az iskolában autizmussal élő, értelmileg akadályozott, valamint érzékszervi és mozgásfogyatékos gyerekek tanulnak első osztályos kortól nyolcadikig.

A Supersum Közhasznú Alapítvány nyáron pályázatot adott be játékeszköz megvásárlására. Sikeres elbírálásban részesült a projektünk, idén karácsonykor ezt a fantasztikus csodát kapja tőlünk 130 gyermek és 50 pedagógus, iskolai dolgozó. Az adomány értéke közel 4.800.000 forint, amit a PRO FILII ALAPÍTVÁNY támogatásával tudtunk elnyerni és a legjobb helyre felhasználni. Veres Pál polgármester és Deák-Bárdos Mihály is segítséget nyújtott a projekt megvalósításához.

Sajnos az időjárás nem kedvezett nekünk az átadás napján, így a gyerekeknek névre szólón elkészített kerámia szíveket a falra tudtuk csak feltenni, de így is nagyon nagy örömmel keresték a gyerekek és a pedagógusok is a nevüket. Köszönjük szépen az éjszakába nyúló rengeteg munkát is Géczy Ildikónak, a Géczy Cheramics megálmodójának. Kevés olyan hely van Miskolcon, ahol ennyi őszinte szeretetet, örömöt, mosolyt kapunk. Imádunk ebbe az intézménybe menni, fantasztikus élmény a gyerekek között lenni.

Amikor felkértük a miskolci Zrínyi Ilona gimnázium dráma szakos diákjait egy kis játékra, azonnal, örömmel igent mondtak. A nap végén senki nem akart hazamenni, ők sem. Lesz még dolgunk a gyerekekkel és a gimnazista csapattal együtt 😊

Továbbra is hálásan köszönjük, ha az alapítvány munkáját támogatod, utalásodat az alábbi számlaszámon tudjuk fogadni:

Supersum Közhasznú Alapítvány

K&H BANK 10402764-50526972-78881008

IBAN : HU72 10402764-50526972-78881008

Swift kód OKHBHUHB

Online bankkártyás adományozáshoz kattints IDE.

A MiNap online hírportál is beszámolt az eseményről. A cikk IDE KATTINTVA olvasható.